Dimljena svinjska špic rebra

icon-svinjsko-da icon-govedje-ne icon-pilece-ne

Preuzmite opis i slike proizvoda u PDF-u
download »

icon-infoO proizvodu: Proizvod pripada grupi dimnjenih proizvoda od mesa, a proizvodi se po važecem «Pravilniku o kvalitetu i drugim zahtevima za proizvode od mesa», standardu kvaliteta ISO 9001 i standardu bezbednosti HACCP.

– Dimnjena svinjska špic rebra su od dela svinje koji obuhvata prva cetiri rebra, delove grudne kosti sa mišicima i masnim tkivom bez kožice. Pravilnim oblikovanjem zadržava se mišicno tkivo koje prirodno pripada koštanom delu pa su dobijeni komadi veoma mesnati. – U daljem tehnološkom postupku obradena rebra se salamure, termicki obraduju dok se u centru proizvoda nepostigne 85°C i nadime toplim dimom suve bukovine. Ovako dobijen proizvod ima prijatan miris i ukus, u preseku je svetloružicaste a periferni delovi tamnije boje.

icon-sastavSastojci: Svinjska rebra sa pripadajucim mišicima i masnim tkivom, kožom i kostima, voda, kuhinjska so, belancevinasti preparati, zaèini, stabilizator E407, stabilizatori E450, E451, E452, antioksidans E316, konzervans E250;

icon-rokRok trajanja je 30 dana, a upotrebljivost je do datuma oznacenog na deklaraciji.

icon-transportTransport i čuvanje su na temperaturi do +4°C; transport u petoslojnim kartonskim kutijama, a čuvanje van transportnih kutija.

icon-pakovanjeTransportna pakovanja su 5 kg i 10 kg, a jedinicne težine proizvoda se krecu od oko 1,00-1,300 kg/kom.

icon-barBar kodovi
Dimnjena svinjska rebra bar kod: 8606100230969
težinski bar kod: 2713896XXXXXC