POLUTRAJNII
PROIZVODI
Barene kobasice
(g. usitnj.)
Barene kobasice
(f. usitnj.
)
Kobasice sa želeom
Dimljene slanine
Dimljeni proizvodi
Konzerve od mesa

TRAJNI OSUŠENI
PROIZVODI
Čajna kobasica
Sremska kobasica
Budimska kobasica
Kulen

SVEŽE
MESO
Juneće meso
Čerek
Zadnji čerek
But
Plećka
Biftek
Svinjsko meso
Francuska obrada
Svinjski milanez
Svinjski but
Svinjska plećka
Krmenadla
Cepana polutka
Svinjski file

OSTALI
PROIZVODI
Jetrena pašteta
u crevu
Čvarci
Mast

 
 
 
             

Z.Z. TRLIĆ vrši uzgoj krupne i sitne stoke za klanje u zadrugarskom odnosu sa svojim zadrugarima na domicijelnom geografskom području Kolubare i Tamnave. Zadruga poseduje klanicu za svinje i bikove kao i kapacitete ze preradu mesa u suvomesnate proizvode.
U sastavu klanice i prerade su instalirani kapaciteti za rashladjivanje, smeštaj i ekspediciju sirovine, poluproizvoda i gotovih proizvoda. Naročite rezultate iskazuje u proizvodnji polutrajnih i trajnih suvomesnatih proizvoda. Dnevni kapacitet prerade je 15000 kg gotovih proizvoda.

 

Karakteristike finansijskog kredibiliteta Zadruge su da u toku svog rada, od osnivanja, nije imala blokada tekućeg računa, niti je ikada poslovala sa gubitkom.
Za plasman svojih proizvoda, namenjeno je 10 namenskih vozila kojima proizvode dostavljamo kupcima. Kontrolu bakteriološke ispravnosti proizvoda vrši "Viši Veterinarski institut" Šabac, a hemijske analize i kontrolu kvaliteta vrši "Institut za tehnologiju i higijenu" Beograd.
Uzorkovanje i nadzor vode u procesu proizvodnje i za održavanje higijene vrši "Zavod za zaštitu zdravlja"Valjevo.
Strateško opredeljenje je zdrava, kvalitetna sirovinska baza, ambulantno snabdevanje i isključivo domaće sirovine za preradu.

 
             
U ponudi junećeg i svinjskog mesa ističe se kvalitet strukture i precizna obrada.
Proizvodni pogon "prerada mesa" nudi oko 100 proizvoda od mesa savremenom opremom neodustajući od tradicionalnih zanatskih veština vrhunskih majstora.
Od kobasica se proizvode: sveže, barene, fermetisane i kuvane. Usitnjavanje, zavisno od vrste proizvoda; grubo, ili fino usitnjeno kao i dimljenje dimom od bukovine.
Slanine, dimljene i suve, su proizvodi koji su uvek u velikoj potražnji zbog svojstvenog ukusa i standardnog kvaliteta.
Dimljeni proizvodi i suhomesnati proizvodi su pikantnog ukusa i mirisa pogodni kao hladno predjelo u ugostiteljstvu i domaćinstvima.
       
sssssssssssssssssssss s s